Missie en visie

Wij zijn een gespecialiseerd distributievervoerder, die klanten wil ontzorgen door een compleet, kwalitatief hoogwaardig en gepersonaliseerd logistiek dienstenpakket aan te bieden, inclusief nationale distributie in eigen beheer, warehousing, Value Addded Logistics en Europees groupagevervoer via een samenwerkingsverband.

Om deze missie tot uitvoering te brengen, streven wij voortdurend naar:

  • Een duurzame samenwerking met onze klanten, vanuit de wens om de kwaliteit van onze dienstverlening te blijven verbeteren;
  • Een betrouwbare en dynamische werkomgeving voor onze medewerkers, vanuit de overtuiging dat onze medewerkers het succes van de onderneming bepalen;
  • Het waarborgen van continuïteit en kwaliteit van onze dienstverlening, vanuit de gedachte dat deze eigenschappen essentieel zijn voor een financieel gezonde positie;  
  • Een veilige en milieubewuste werkwijze, vanuit het besef dat wij mede verantwoordelijk zijn bij te dragen aan een duurzame samenleving.
Unique Selling Points

Al onze activiteiten hebben één ding met elkaar gemeen: het leveren van topkwaliteit.
De kwaliteit van onze dienstverlening wordt bepaald door onze medewerkers. Dankzij hun deskundigheid, flexibiliteit en betrokkenheid hebben wij ons kunnen ontwikkelingen tot een logistiek dienstverlener waarbij u verzekerd bent van kwaliteitszorg.

Dat de kwaliteit van onze dienstverlening gewaarborgd is, blijkt uit het feit dat wij sinds 2010 het ISO certificaat 9001:2008 certificaat mogen voeren. Sinds 2012 beschikken wij tevens over het AEO certificaat voor douane-vereenvoudiging en veiligheid.

Middels onze platte organisatiestructuur kunnen wij persoonlijk contact garanderen. Wij onderscheiden ons door jarenlange ervaring en persoonlijke aandacht voor medewerkers en opdrachtgevers. Onze vaste aanspreekpunten resulteren in direct en persoonlijk contact.

Met onze dienstverlening verzekert u zich van jarenlange kennis en ervaring in de logistiek. Wij zijn gespecialiseerd distributievervoerder, ervaren in het vervoer van groupagezendingen voor diverse sectoren. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in opslag en vervoer van ADR geclassificeerde goederen.

Ieder logistiek vraagstuk is uniek. Hoe complex uw organisatie of vraagstuk ook is, wij hebben de kennis in huis om u een maatwerkoplossing te bieden. Wij ontzorgen door ons dienstenpakket af te stemmen op uw wensen en richten ons op het vinden van de meest efficiënte oplossing voor uw vraagstuk. Wij gaan verder waar u stopt.

Wij willen graag bijdragen aan het creëren van een duurzame samenleving. Wij zijn overtuigd dat een veilige en milieubewuste werkwijze bijdragen aan een duurzame samenleving en werkomgeving voor onze medewerkers. Vanuit deze overtuiging, maken wij daarom gebruik van hoogwaardige TRAXX dieselolie. Hiermee lopen voertuigmotoren soepeler, efficiënter en dus zuiniger. Daarmee wordt de CO2-uitstoot per voertuig met ca. 4.638 kg gereduceerd. Dit betekent een besparing van ruim 170.000 kg op jaarbasis. Dit zorgt voor gemiddeld 3,5% minder CO2-uitstoot. Al onze voertuigen voldoen aan de EURO 5 en 6 kwalificaties wat betreft de emissienormen. Ook in de toekomst zullen we ons wagenpark blijven uitrusten met de nieuwste technieken op gebied van duurzaamheid.